post

Vaji i Arganit eshte celesi per nje lekure te shendetshme dhe plote jete. Vlerat e tij te panumerta shkrihen dhe shpalosen kur prekin lekuren dhe flokun tuaj…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + five =