post

Vaji i Lulediellit

I përshtatshëm për përdorim në të ftohtë dhe në të nxehtë

Pika vlimit: 160° C (320° F)

Vaji i lulediellit është ndër vajrat më të përdorëshëm në kuzhinat tona,sepse lidhet drejtëpërsëdrejti me shëndetin tonë.

Firma Oneva përdor farat e lulediellit turk të përzgjedhura me shumë kujdes për prodhimin e vajit të lulediellit me anë të presimit në të ftohtë.… Lexo vazhdimin

post

Vaji i Farave të Shegës

I përshtatshëm për përdorim vetëm në të ftohtë

Tiparet dalluese të firmës Oneva për vajin e farave të shegës të përftuar me presim në të ftohtë

  1. Fara shege të një cilësie të lartë të marra nga burime të sigurta.
  2. Vaji i farave të shegës Oneva është një vaj totalisht i pastër i prodhuar me një presim të farave në të ftohtë.
Lexo vazhdimin
post

Vaji i Farave të Kungullit

I përshtatshëm për përdorim në të ftohtë.
Pika vlimit: 298
0 F ose 1480 C.
Firma Oneva përdor fara të cilësisë më të mirë për prodhimin e vajrave të saj. Vaji i farave të kungullit i firmës Oneva ,përdor farat e kungullit të mara nga Bolu.

Tiparet dalluese të firmës Oneva për vajin e farave të kungullit të përftuar nga sistemi me presim në të ftohtë

  1. Përdoren fara kungulli të një cilësie të lartë të marra nga burime të sigurta.
Lexo vazhdimin
post

Vaji i Farave të Kajsisë

I përshtatshëm për përdorim në të ftohtë dhe në të ngrohtë

Pika vlimit : 2570 C (4950 F)

Vaji i farave të kajsisë Oneva prodhohet nga farat e kajsive të freskëta të rritura në Turqi,më së shumëti në Malatya.

Malatya është shumë e njohur për plantacionet e kajsive dhe për eksportimin e kajsive të thata në të gjithë botën.… Lexo vazhdimin

post

Vaji i Bajames

I përshtatshëm për tu përdorur në të ftohtë dhe në të nxehtë.

Pika e vlimit 174 °C (345 °F)

Tiparet dalluese të markës Oneva për përftimin e vajit të bajames me anë të sistemit me presim në të ftohtë.

  1. Cilësi e mirë e bajameve të marra nga burime të besueshme.
  2. Vajrat e bajames të firmes Oneva janë vajra tërësisht të pastër, të përftuar nga një presim i vetëm në të ftohtë që i bëhet bajameve.
Lexo vazhdimin