Kremrat e Sekreteve të Natyrës

  Description

  • Kremrat “ Sekretet e Natyrës” janë 100 % Bio.
  • Baza e tyre është përzierja e vajrave specifikë sipas nevojës së lëkurës suaj.
  • Kremrat përgatiten në mënyrë artizanale nga farmacistja Msc. Eriona Xhaferaj.
  • Në ato nuk gjendet asnjë lëndë sintetike qoftë për formulim, ngjyrim, aromatizim apo konservim.
  • Vajrat bimorë të përdorura janë të gjithë vajra të përftuar me Sistemin me Presim në të Ftohtë, i cili siguron ruajtjen e të gjithë vlerave të vajit gjatë procesit të përftimit të tij.
  • Vajrat esencialë të përdorur janë 100% të Pastër (të papërzier) dhe Organikë.
  • Baza e kremit me përzierjen vajore i jep atij një konsistencë ndryshe nga kremrat sintetikë.
  Mjafton të marrësh shumë pak dhe ai përhapet në një sipërfaqe të madhe duke qenë kështu edhe ekonomik.

  Si vepron kremi?
  • Kremi “Sekretet e Natyrës” me formulimin e tij 100% Bio ka një siguri maksimale duke mos pasur efekte anësore, përveçse në rastet e pranisë së alergjisë.
  • Pavarësisht formulimeve të ndryshme çdo krem ka veti hidratuese, ushqyese, rigjeneruese, vonon shfaqen e rrudhave (anti-rrudhë), desinfektuese.
  • Formulimi 100% Bio i bën këta kremra të sigurtë dhe efikas dhe për pjesën poshtë syve.

  Si ta përdorim Kremin?
  • Kremi duhet të aplikohet vetëm pasi është kryer fillimisht pastrimi i fytyrës me sapun.
  • Sapuni largon mikrorganizmat, papastërtitë, lëkurën e vdekur dhe yndyrën e lëkurës.
  • Sapuni më i mirë është Sapuni Natyral. Ky lloj sapuni përgatitet gjithashtu në mënyrë artizanale edhe nga farmacistja Msc. Eriona Xhaferaj.
  • Sapuni përgatitet duke përdorur vajra bimorë të cilët pastrojnë lëkurën tuaj duke e ushqyer atë.
  • Mbas pastrimit me sapun këshillohet përdorimi i uthullës së mollës, i cili është një nga tonikët më të mirë natyral.
  • Në fund aplikojmë kremin.

  Mënyra më efikase ndaj kujdesit të përditshëm të lëkurës së fytyrës

  1- Përdorimi i Sapunit Natyral bëhet 1-2 herë në ditë.
  Njomet fytyra fillimisht me ujë të vakët që të hapen poret për tu realizuar një larje sa më e mirë.
  2- Shkumohen duart me sapun (jo sapuni direkt në lëkurë).
  3- Masazhohet fytyra lehtë me mollëzat e duarve në mënyrë rrethore që sapuni të pastrojë sa më mirë.
  4- Shplahet fytyra me ujë të bollshëm e të vakët dhe në fund me ujë të ftohtë që të mbyllen poret.
  5- Nëpërmjet një tamponi pastrojmë fytyrën me tonikun e përgatitur me uthullën e mollës.
  6- Nëse ndjeni skuqje mos u shqetësoni, uthulla është duke rritur qarkullimin e gjakut në fytyrë, duke dezinfektuar lëkurën dhe duke i kthyer ph e saj.
  7- Mbas 2-3 minutash e shpërlajmë përsëri fytyrën (nëse uthulla është e paholluar e mbajmë rreth 30 sek).
  8- E thajmë me kujdes.
  9- Vendosim kremin për t’i rikthyer lëkurës yndyrnat që zbrazëm nëpërmjet sapunit dhe për ta ushqyer atë në mënyrën më të mirë.
  Kujdes!
  Aplikoni shumë pak nga kremi “Sekretet e Natyrës”.
  Mjafton një sasi e vogël dhe ai përhapet shumë mirë në lëkurë .
  Nëse aplikoni shumë do ju krijohet ndjesia sikur ta keni lyer fytyrën me gjalpë.

  Si ta ruajmë Kremin?
  • Duke qënë se këta kremra janë 100% Bio, janë të ndjeshëm ndaj dritës dhe temperaturës.
  • Ne kemi përzgjedhur enët prej xhami dhe i kemi veshur ato, që kremrat të ruhen në mënyrën më të mirë.
  • Ruajtja e tyre më e mirë është tek dera e frigoriferit pasi këto kremra janë të ndjeshëm ndaj temperaturave mbi 18 °C.
  • Kremi, nëse ruhet në kushtet optimale, mund të përdoret deri në gjashtë muaj pas datës së prodhimit.

  Sekretet e Natyrës,
  Shendeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…

  Mos Harroni qe me rastin e Festave te 28-29 Nentorit perfitoni 15% zbritje per te gjitha produktet tona. Ju mirepresim  

  Gëzuar Festën dhe javë të bukur për të gjithë!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Kremrat e Sekreteve të Natyrës”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  sixteen − sixteen =