post

Si te kujdesemi ne menyren me te mire per lekuren tone. Maska , skrabe dhe serume totalisht Bio na pergatit farmacistja jone dhe na keshillon si te kemi nje Lekure te Shendetshme dhe te Kulluar nga Bukuria !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + ten =