post

Super Oferte!!!

Vaji i Farave te Rrushit , Oneva 100% Pure, Cold Pressed dhe me ISO22000, vjen ne Oferte fiks ne kohen duhur…

Ne stinen e ftohte kur imuniteti dhe metabolizmi juaj eshte dobesuar, fuqizohuni me Vajin e Rrushit…

Oferta zgjat deri te Dielen!!! Porosisni Online nese smund te na vizitoni.

Sipas disa studimeve te bazuara ne rezultate eksperimentesh nga  Instituti Kombëtar i  Shëndetit (NIH), konkluzionet ishin mese te qarta!!!

“Ekstrakti i farave të rrushit trajton  semundje qe lidhen me zemrën dhe enët e gjakut, si arterioskleroza (ngurtësimi i arterieve), presioni i lartë i gjakut, kolesteroli i lartë …

 

Konsumimi i rregullt i tij sjell  përmirësimet lidhur me diabetin, të tilla si dëmtimi i nervit dhe syrit; probleme vizioni, të tilla si degjenerimi makular (i cili mund të shkaktojë verbim); ënjtje pas një dëmtimi ose operacioni; parandalimi i kancerit; dhe shërimin e plagëve.

Per informacion me te detajuar klikoni ne linqet e meposhtme:

 

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsekretetenatyres.com%2Fprocyanidina-tek-farat-e-rrushit-dhe-efektet-e-saj-kuruese-tek-personat-diabet-mellitus%2F&h=ATNVjCnrCVe2uZYM2K3WHMeBtKTU7u3bD21KeOLfmFCQqadrLRZW5dlxaJe_26n5hT2TSXOT60q94WdLKtUdK3OsySlwv6ZDGBs6WYlCPK1QKRkYtaYODBNGbLCLik7GqFszN-lYlM5v7OQ

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsekretetenatyres.com%2Fja-perse-farat-e-rrushit-sfidojne-dhe-kemioterapine-ne-fazat-te-avancuara-te-kancerit%2F&h=ATNVjCnrCVe2uZYM2K3WHMeBtKTU7u3bD21KeOLfmFCQqadrLRZW5dlxaJe_26n5hT2TSXOT60q94WdLKtUdK3OsySlwv6ZDGBs6WYlCPK1QKRkYtaYODBNGbLCLik7GqFszN-lYlM5v7OQ

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsekretetenatyres.com%2Fkanceri-trajtim-ndryshe-ekstraktin-e-farave-te-rrushit%2F&h=ATNVjCnrCVe2uZYM2K3WHMeBtKTU7u3bD21KeOLfmFCQqadrLRZW5dlxaJe_26n5hT2TSXOT60q94WdLKtUdK3OsySlwv6ZDGBs6WYlCPK1QKRkYtaYODBNGbLCLik7GqFszN-lYlM5v7OQ

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsekretetenatyres.com%2Fproduct%2Fvaji-farave-te-rrushit%2F&h=ATNVjCnrCVe2uZYM2K3WHMeBtKTU7u3bD21KeOLfmFCQqadrLRZW5dlxaJe_26n5hT2TSXOT60q94WdLKtUdK3OsySlwv6ZDGBs6WYlCPK1QKRkYtaYODBNGbLCLik7GqFszN-lYlM5v7OQ

Shendeti Juaj Nen Perkedheline e Natyres…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =