post

Një recetë e shpejtë dhe e thjeshtë për të gjitha llojet e flokëve :

Përgatitja :

Vaj Kastori

Vaj Bajame

Vaj Esencial Livando

Përzieni Vajin e Kastorit me Vajin e Bajames në raportin 3:1 dhe shtoni 20 pika vaj esencial livando.

Aplikoni këtë masë tek rrënjët e flokëve duke e masazhuar dhe pastaj përhapeni në të gjithë gjatësinë e flokut. Në këtë mënyrë ju do të keni skalp të pastruar (mbrojtje nga zbokthi), flokë më të shëndetshëm dhe me më shumë shkëlqim

Vajin e Kastorit , të Bajames dhe vajin esencial të livandos i gjeni tek ne, të përftuar me presim në të ftohtë, 100% Safi (Pure) dhe të çertifikuar me ISO 22000

Sekretet e Natyrës,

Bukuria Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 9 =