post

Gabimet që bëni kur vendosni të dobsoheni

Të kesh peshën ideale është ëndërra e çdonjërës, sidomos kur afron koha e verës.

Duhet të keni shumë kujdes nëse ju vendosni që të humbisni peshë me anë të dietës dhe gjithashtu duhet t`i shmangni gabimet e mëposhtme:

  1. Të përdorësh ilaçe të cilat ndikojnë në humbjen e peshës.
  2. Të mos pish ujë në sasira të mjaftueshme.
  3. Të bësh përpjekje për të humbur peshë pa ushtruar ushtrime fizike.
  4. Të ushqehesh në një mënyrë të vetme (pa përdorur shumëllojshmëri ushqimesh).

 

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =