post

Fields of Greens
Vuani nga diabeti?? Apo jeni konsumues të rregullt të Fast Food dhe rrjedhimisht keni mungesë të shumë vitaminave, mineraleve… atëherë Fields of Greens është zgjidhja më e mirë që mund të bëni.

Fields of Greens i mundëson organizmit tuaj vitaminat, mineralet, proteinat, aminoacidet, enzimat, antioksidantet dhe klorofilin të cilat i mungojnë organizmit tuaj nga mosushqyerja shëndetshëm por që mungesa e tyre në organizëm bëhet shkaktarë i shumë probleme shëndetësore.

Fields of Greens është kombinim i embrionit të grurit, elbit dhe jonxhës me specin e kuq që përshpejtojnë qarkullimin e gjakut dhe tretjen.
Fields of Greens përmban fitonutrient shumë të dobishëm.
Ndihmon në rregullimin e metabolizmit.
I domosdoshëm për përsonat të cilët nuk konsumojnë mjaftueshëm perime.
Mbështet funksionimin normal të melçisë, shpretkës dhe pankreasit.
Ndihmë e shkëlqyeshme për personat që vuajnë nga sëmundja e sheqerit (Diabetit).

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =