post

Vetitë Çudibërëse të Tea Tree-së!!!

Vaji i Pemës së Çajit ( Tea Tree Oil )

Pema e Çajit, e njohur me emrin Melaleuca, është e njohur për vetitë antiseptike e shëruese të plagëve. Një studim i publikuar në British Medical Journal, tregoi se Melaleuca është një dezinfektante e fuqishme e johelmuese, por gjithashtu miqësore me lëkurën.

Në vitin 1923 dr.A.R.Penfold vërtetoi se vaji i Pemës së Çajit ( Tea Tree Oil) ishte 12 herë më efektiv se antiseptikët farmaceutikë të përdorur në atë kohë.… Lexo vazhdimin

post

Vaji që qetëson trurin dhe relakson muskujt…

Vaji Esencial MENTE njihet si medikament në mjekësinë alternative që në Greqinë e lashtë…

• Vaj Mente është ilaç i madh për studentët sepse është i njohur për të rritur përqendrimin, memorizimin dhe për të qëndruar vigjilentë
• Lufton lëkurën e thatë dhe flokët e yndyrshem
• Vendos 2-3 pika vaj Mente ne pjesën mbi gjoks për të larguar bllokimet e sinusit, astmes, mushkërive dhe rikthimin e nje frymëmarrje normale
• 1-2 pika me vaj Mente vendoseni në një leckë të ftohtë të lagur, përdoreni mbi kapaket e syve qe të reduktojë nivelit e stresit tuaj
• Vaji i Mentes mund të ndihmojë në uljen e infeksioneve fungale
• Ferkoni me 1-2 pika vaj Mente barkun për të lehtesuar shtërngimet e stomakut
• Përdorni vaj Mente per të freskuar aromen e gojes tuaj

Sekretet e Natyrës,
Shendeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…

Lexo vazhdimin
post

Chia Oil

“Chia Oil” Hidratuesi për të cilin ka nevojë lëkura e juaj …

Vaji i Farave të Chia konsiderohet si burimi më i pasur i Acideve Yndyrore Omega-3 të gjetura në Natyrë . Omega-3 në këtë vaj është më e lartë sesa në Vajin i Lirit dhe të Peshkut.

Acidet yndyrore ndihmojnë në hidratimin e plotë të lëkurës gjithashtu dhe në parandalimin e shfaqjes së rrudhave .… Lexo vazhdimin

post

Vaj Esencial Eucaliptus per nje gjume sa me te qete …

Nëse doni të mbani larg Hundët e Bllokuara dhe t’i falni nje Gjumë plot Relax Fëmijës Suaj, zgjidhja është:
 Vaji Esencial i Ekualipsit  !

Hundët e Bllokuara janë shkaktari kryesor i acarimit të fytit dhe zbritja e infeksioneve në rrugët e poshtme të frymëmarrjes.

Vajin Esencial te Ekualipsit e gjieni 100% Pure dhe Certifikuar me Bio tek Sekretet e Natyres.

Lexo vazhdimin
post

Trajtimi i dhimbjeve dhe ngërçeve muskulare me metoda natyrale!!!

Trajtimi i dhimbjeve dhe ngërçeve muskulare me metoda natyrale!!!

Dhimbjet e muskujve mund të shkaktohen nga rritja e aktivitetit fizik, stresi, mangësitë në të ushqyer, ndryshimet hormonale dhe dehidratimi.

Pothuajse të gjithë kemi  përjetuar siklet ose ngërçe  në muskuj në një moment të caktuar .

Shkaqet e Dhimbjeve Muskulare

Jo të gjitha dhimbjet e muskujve janë të lidhura me stresin, tensionin dhe aktivitetin fizik.… Lexo vazhdimin