post

All I need is … Secrets of Nature

Të flasësh për Shëndetin & Bukurinë është një nga temat e përditshme,
Por të kujdesesh për të në mënyrë 100% Natyrale është një
ËNDËRR e kohëve moderne të pushtuara nga Teknologjia sintetike.

Me Sekretet e Natyrës kjo ëndërr tashmë është thjesht :” Një Përkëdheli Natyre plot Vitalitet…”

Nën sloganin “0 KIMIKATE” dhe me profesionalizmin e FARMACISTES Eriona, ne punojmë çdo moment për të sjellë “Nektarin e Natyrës” në çdo Përkedheli Natyre që ju ofrojmë me Produktet Tona:

1.… Lexo vazhdimin

post

Oneva

Oneva është një firmë prestigjoze Turke që prodhon vajra me sistemin e presimit në të ftohtë që prej vitit 2009.
Farat e bimëve janë kryesisht nga Turqia dhe i nënshtrohen një kontrolli shumë strikt në përzgjedhjen e cilësisë dhe në  pastrimin e tyre  përpara se të hyjnë në procesin e prodhimit.
Kjo firmë është unike në Turqi sepse prodhimi i vajrave bimorë është tërësisht në të ftohtë pa bërë ngrohje paraprake të farave, e cila do të sillte sasi më të lartë dhe kosto më të ulët, por jo cilësinë e dëshiruar.… Lexo vazhdimin