post

UNDER EYE CREAM

 

Sekretet e Natyrës prezanton një kombinim professional të mbi 8 përbërësve100 % natyral, me bazë vajin e farave të Rrushit dhe Patchoulin, për rrudhat dhe rrathët e nxirë e të fryrë poshtë syve.

 

VETITЁ :

  • Ushqen lëkurën në mënyrë ideale
  • Ka veti të forta antioksiduese
  • Largon të nxirat dhe të fryrat poshtë syrit që shkaktohen nga mungesa e ushqyerjes së zonës
  • Përkëdhel në mënyrë 100 % Natyrale lëkurën tuaj delicate

 

 

Përgatitur në mënyrë artizanale nga Farmaciste Eriona

Formulë me 0 Kimikat

100 % Natyrale

 

 

 

 

 

Lexo vazhdimin
post

Under Eye Cream

under-eye-creamSekretet e Natyrës prezanton një kombinim professional të mbi 8 përbërësve100 % natyral, me bazë vajin e farave të Rrushit dhe Patchoulin, për rrudhat dhe rrathët e nxirë e të fryrë poshtë syve.

VETITЁ :

  1. Ushqen lëkurën në mënyrë ideale
  2. Ka veti të forta antioksiduese
  3. Largon të nxirat dhe të fryrat poshtë syrit që shkaktohen nga mungesa e ushqyerjes së zonës
  4. Përkëdhel në mënyrë 100 % Natyrale lëkurën tuaj delicate

Përgatitur në mënyrë artizanale nga Farmaciste Eriona Formulë me 0 Kimikat 100 % Natyrale

Lexo vazhdimin
post

Lady Under Eye Cream

 

 

Sekretet e Natyrёs ju prezanton kremin under eye 100% Natyral, formuluar me 0 Kimikate.

I pёrgatitur me profesionalizёm nga farmaciste Msc. Eriona Xhaferaj ,ky produkt pёrmban mbi 8 produkte 100% natyrale, me bazё vajin e farave tё rrushit dhe patchouli, produkte tё pёrftuara me Cold Pressed dhe tё çertifikuara me ISO-n mё tё lartё 22000.

Ky krem fantastik:
Ushqen lëkurёn në mёnyre ideale
Ka veti tё forta antioksiduese
Largon tё nxirat dhe tё fryrat e syrit qё
shkaktohen nga mungesa e ushqyerjes sё zonёs.

Lexo vazhdimin
post

The critical eye of the pharmacist makes its way to “Oneva” products by Tirana Times

This time, the founder of “Secrets of Nature”, Eriona Xhaferaj, tells her story how she got into contact with the products of “Oneva”, well-known internationally for their high quality.

“As I was preparing products with 0 chemicals, I wanted to keep them in proper conditions. After many efforts, I failed to find the much-needed glass equipment’s, so I made my way to Turkey.… Lexo vazhdimin

post

All I need is … Secrets of Nature

Të flasësh për Shëndetin & Bukurinë është një nga temat e përditshme,
Por të kujdesesh për të në mënyrë 100% Natyrale është një
ËNDËRR e kohëve moderne të pushtuara nga Teknologjia sintetike.

Me Sekretet e Natyrës kjo ëndërr tashmë është thjesht :” Një Përkëdheli Natyre plot Vitalitet…”

Nën sloganin “0 KIMIKATE” dhe me profesionalizmin e FARMACISTES Eriona, ne punojmë çdo moment për të sjellë “Nektarin e Natyrës” në çdo Përkedheli Natyre që ju ofrojmë me Produktet Tona:

1.… Lexo vazhdimin