post

Snail Cream

Krem Me Ekstrakt Kërmilli

Kremi Me Ekstrakt Kërmilli – përmban antioksidantë që janë në gjendje të ngadalësojnë procesin e plakjes duke eliminuar radikalet e lira dhe përmbajtja proteinike e jarges është e rëndësishme për t’i dhënë mundësinë lëkurës të jetë më e shëndetshme, më e re dhe më e tonifikuar.

Acidi Hialuronik  qe permban jarga e kermillit eshte nder agjentet me te rendesishem ne luftimin e plakjes dhe ruajtjes se elasticitetit te lekures tuaj.… Lexo vazhdimin

post

Snail Cream

Krem Me Ekstrakt Kërmilli

Kremi Me Ekstrakt Kërmilli – përmban antioksidantë që janë në gjendje të ngadalësojnë procesin e plakjes duke eliminuar radikalet e lira dhe përmbajtja proteinike është e rëndësishme për t’i dhënë mundësinë lëkurës të jetë më e shëndetshme, më e re dhe më e tonifikuar.

Acidi Hialuronik  qe permban jarga e kermillit eshte nder agjentet me te rendesishem ne luftimin e plakjes dhe ruajtjes se elasticitetit te lekures tuaj.… Lexo vazhdimin

post

Formula Botanica “Graduate Success Story: Sekretet e Natyres”

Graduate Success Story: Sekretet e Natyres

Sekretet e Natyres

We love featuring our graduates and their exciting businesses with you. You can read all of our previous on our graduates page.  Today we have the pleasure of speaking Eriona Xhaferaj from Albania, who runs Sekretet e Natyres or Secrets of Nature. Eriona has been part of our community since early 2015, when she enrolled with us as our first Albanian student.

Lexo vazhdimin

Rreth Nesh

Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…
       Kjo ështe motoja e brendit Sekretet e Natyrës, e cila tashmë është e mirënjohur në tregun shqiptar për produktet natyrale të cilësisë së parë dhe kujdesin ndaj klientit që ofron, duke risjellë trinomin Natyrë, Bukuri dhe Shëndet.

Hapat tona të para datojnë në Mars 2013, ku Msc. Eriona Xhaferaj mbron Masterin shkencor në Universitetin e Camerinos në Itali mbi Dëmet që shaktojnë përbërës të ndryshëm Sintetik të kozmetikës në shëndet.

Lexo vazhdimin