post

Healthy Hair Cream

Healthy Hair Cream, Për Flokë të Mëndafshtë!!!
Falini flokëve tuaj Jetë, Shkëlqim & Butësi duke i ushqyer maksimalisht me vlerat pafund të,
 Kokosit,
Tea Tree-s,
Farës së Zezë,
Susamit,
Rozmarinës,
Sherebelës,
Lajthisë,
Kastorit etj.
Mjafton shumë pak nga masa e kremit 100% Natyral dhe ju ushqeni maksimalisht Flokët tuaj pa lenë aspak ndjesi vajore dhe pa bëre shplarje të flokëve.
 
Nëpërmjet kësaj formule totalisht autentike të Farmaciste Erionës, jo thjesht ushqeni por ndihmoni për parandalimin e djegieve të flokëve dhe mbroni më mirë flokët tuaj nga rrezet e dëmshme të diellit.
Lexo vazhdimin
post

Healthy Hair Cream, Për Flokë të Mëndafshtë!!! <3 <3

Healthy Hair Cream, Për Flokë të Mëndafshtë!!!
Falini flokëve tuaj Jetë, Shkëlqim & Butësi duke i ushqyer maksimalisht me vlerat pafund të,
 Kokosit,
Tea Tree-s,
Farës së Zezë,
Susamit,
Rozmarinës,
Sherebelës,
Lajthisë,
Kastorit etj.
Mjafton shumë pak nga masa e kremit 100% Natyral dhe ju ushqeni maksimalisht Flokët tuaj pa lenë aspak ndjesi vajore dhe pa bëre shplarje të flokëve.
 
Nëpërmjet kësaj formule totalisht autentike të Farmaciste Erionës, jo thjesht ushqeni por ndihmoni për parandalimin e djegieve të flokëve dhe mbroni më mirë flokët tuaj nga rrezet e dëmshme të diellit.
Lexo vazhdimin
post

Formula Botanica “Graduate Success Story: Sekretet e Natyres”

Graduate Success Story: Sekretet e Natyres

Sekretet e Natyres

We love featuring our graduates and their exciting businesses with you. You can read all of our previous on our graduates page.  Today we have the pleasure of speaking Eriona Xhaferaj from Albania, who runs Sekretet e Natyres or Secrets of Nature. Eriona has been part of our community since early 2015, when she enrolled with us as our first Albanian student.

Lexo vazhdimin
post

All I need is … Secrets of Nature

Të flasësh për Shëndetin & Bukurinë është një nga temat e përditshme,
Por të kujdesesh për të në mënyrë 100% Natyrale është një
ËNDËRR e kohëve moderne të pushtuara nga Teknologjia sintetike.

Me Sekretet e Natyrës kjo ëndërr tashmë është thjesht :” Një Përkëdheli Natyre plot Vitalitet…”

Nën sloganin “0 KIMIKATE” dhe me profesionalizmin e FARMACISTES Eriona, ne punojmë çdo moment për të sjellë “Nektarin e Natyrës” në çdo Përkedheli Natyre që ju ofrojmë me Produktet Tona:

1.… Lexo vazhdimin